.
      English   English
Затворање на Твининг лајт проектот на Бирото за метрологија и Чешкиот метролошки институт
Затворање на Твининг ...

На 01.11.2017 година, со пригодна свеченост во ЕУ ...

Меѓулабораториска споредба
Меѓулабораториска ...

Во периодот Октомври-Декември 2015 година, ...

ПРОШИРЕН ОПСЕГ НА АКРЕДИТАЦИЈА НА ЛАБОРАТОРИИТЕ ЗА КАЛИБРАЦИЈА
ПРОШИРЕН ОПСЕГ НА ...

Лабораториите за калибрација на Бирото за ...

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ФЕИТ
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА ...

На 17 Ноември 2015, директорот на Бирото за ...

Потпишан Меморандум за разбирање со Центарот за метрологија на Кралството Шпанија
Потпишан Меморандум за ...
Денес, 13.11.2015 година  во Мадрид, ...

 

akreditacija-0

Официјално време во РЕПУБЛИКА Македонија

Регистрирај се

(optional)

Во период од 16.10 до 18.10.2015 година во Хотел Манастир - Берово беше одржан Теам Билдинг на вработените од Бирото за метрологија, каде беше одржано советување и обуки на вработените од Бирото за метрологија.

Обуката беше организирана од страна на Мотива - центар за менаџмент консалтинг образование и обука на тема "Комуникација со корисници и испорака на врвна услуга, управување со време и зголемување на продуктивноста на работно место".


За време на обуката активно учество земаа сите вработени од Бирото за метрологија и се здобија со сертификати за успешно завршена обука на горе наведената тема.
Теам Билдингот беше можност за дружење и надоградба на меѓуколегијалните односи на вработениете во Бирото.

  • 20151016_171519
  • 20151016_172054
  • 20151016_172108
  • 20151017_124424

dms-0

homologacija-0

upisi-0

logoBIPM-RB

euramet

oiml

welmec

iaaojpg